Kurs & konferanse

2 -80 personer

Sagafjord ligger godt til rette for møter, kurs og konferanser med inntil 80 deltakere. Med to lyse velutstyrte møterom, gode serveringsfasiliteter og aktivitetstilbud basert på lokal natur og lokalt særpreg, er alt på plass. Og så kan vi garantere at ingen stikker på byen om kvelden. Her finnes arbeidsro. Her dyrkes fellesskapet til alles beste. Reisen hit her en naturopplevelse i seg selv, og bidrar til å øke forventningene til det som skal komme.
Fra Ørsta/Volda Lufthamn Hovden tar det 30 minutter å kjøre hit.
Fra Ålesund Lufthavn Vigra tar det 2 timer på vei, og 1 time med båt.

Tilbud og pakker

Møtefasiliteter

Vi kan friste med hjemmelaget mat fra tradisjoner, storslagen natur utenom det vanlige, frisk og ren sjøluft og moderne møtefasiliteter. Vi skreddersyr gjerne oppholdet sammen med dere i forkant, slik at dere kan ankomme Sagafjord og bare nyte.

Skulestova

Skulestova, ligger i den eldste delen av hotellet. Dette er en gammel skulestove fra Valdres, som er tatt ned og satt opp igjen som en del av hotellet. Dette rommet er smakfullt innredet, og perfekt for møter og middager for inntil 22 personer. Her finnes også utstyr for fremvisning og presentasjoner.

Aktivitet under oppholdet

Vi er en kvalitetsleverandør av natur- og matopplevelser sammen med våre samarbeidspartnere. Vi hjelper deg hjertelig med å planlegge ditt opphold i vårt eventyrparadis, med energigivende og forfriskende avbrekk mellom møtene.

Teknikk

Hotellet har to nye konferanserom med moderne teknisk utstyr for å møte dagens krav. Det største rommet har ca 60 plasser alt etter hvilket oppsett en ønsker.

Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta kontakt med oss! Vi skreddersyr etter ønsker og behov.