Restaurant Sagafjord

Hver dag 18.00 – 21.00

Maten ved Sagafjord Hotel tek utgangspunkt i det beste av norske råvarer, presentert gjennom enkle og klassiske tilberedningsmetodar.

Vi nyttar fisk frå lokale leverandørar langs kysten av Møre og Romsdal. Kjøtet som vi serverer blir levert av slakteria i nærområdet, i tillegg handlar vi direkte frå mindre produsentar og bønder.

Til baking av våre surdeigsbrød brukar vi mjøl frå Mylna i Volda.

Vi gler oss til å kunne servere dykk eit godt måltid i avslappa omgjevnader, med godt vertskap.

Smakeleg måltid!

 

Nydelig rett fra kokkene på hotelllet
Menyen servert på steinplate

Lunsj i sommer

Alle dager frå kl 13:00 – 15:00

Kva med lunsj i eventyrlege omgivelser ved Hjørundfjorden? I sommar tilbyr vi ei flott lunsjmeny som kombinerer lokal mattradisjon med moderne teknikkar. Her kan du nyte lunsjen inne i den koselege restauranten eller ute på terrassen med fantastisk utsikt.

Baren

Baren tilbyr et bredt utvalg av forfriskninger. Nyt en god flaske vin eller lokalt øl, mens du studerer det spektakulære fjellet med samme navn.

Barteder i Sagafjord Hotels bar
Hotellets bar er elegant innredet
Drink i baren

Ølsmaking med Nøgne Ø

5. oktober
19.00-21.00

Med stort fokus på smak, kvalitet, personlegheit og innovasjon i produkta sine, har Nøgne Ø gjennom mange år blitt rangert blant verdas 100 beste bryggeri (ratebeer.com). Nøgne Ø har også hausta hundrevis av medaljar og utmerkingar for sine brygg både her heime og i utlandet. I tillegg til sitt faste sortiment på rundt 20 forskjellige øl, bryggjer dei omlag 25-30 nye variantar kvart einaste år – kom og smak på nokre av desse saman med Martin Flip frå bryggeriet! I lag med øl, vert det servert passande snacks og fingermat.