Restaurant Sagafjord

Mandag-lørdag 19.00 – 21.00

Maten ved Sagafjord Hotel tek utgangspunkt i det beste av norske råvarer, presentert gjennom enkle og klassiske tilberedningsmetodar.

Vi nyttar fisk frå lokale leverandørar langs kysten av Møre og Romsdal. Kjøtet som vi serverer blir levert av slakteria i nærområdet, i tillegg handlar vi direkte frå mindre produsentar og bønder.

Til baking av våre surdeigsbrød brukar vi mjøl frå Mylna i Volda.

Vi gler oss til å kunne servere dykk eit godt måltid i avslappa omgjevnader, med godt vertskap.

Smakeleg måltid!

 

Nydelig rett fra kokkene på hotelllet
Menyen servert på steinplate

Baren

Baren tilbyr et bredt utvalg av forfriskninger. Nyt en god flaske vin eller lokalt øl, mens du studerer det spektakulære fjellet med samme navn.

Barteder i Sagafjord Hotels bar
Hotellets bar er elegant innredet
Drink i baren