Eventyrlige opplevelser.

I 1987 fikk hotellet ny eier i form av fiskebåtrederen Oswald Longva fra Ålesund, og Hotel Sagafjord ble etablert. Med tillegg av nye rom og fasiliteter vokste hotellets omdømme og tiltrekning av besøkende fra nær og fjern. Hotellet mottok anerkjennelse i form av byggeskikkprisen fra Ørsta kommune i 1989 og produktutviklingsprisen fra Reiselivsforeningen i Møre & Romsdal i 1993.

Etter å ha blitt drevet i samarbeid med Ivar Åsen hotell i Ørsta, skjedde det et eierskifte i januar 2012. En investorgruppe kjøpte eiendommen og gjennomførte omfattende rehabilitering og utvidelse. Den «nye» versjonen av Sagafjord Hotel åpnet dørene den 6. juli 2012 og videreførte arven med utmerket gjestfrihet og unike naturopplevelser.

I dag, under ledelse av Classic Norway Hotels etter overtakelsen i 2022, fortsetter Sagafjord Hotel å tiltrekke seg besøkende som ønsker å bli forført av den storslåtte utsikten, nyte kulinariske delikatesser og oppleve enestående eventyr i det majestetiske landskapet rundt hotellet. Med en historie fylt av lidenskap, gjestfrihet og naturglede er Sagafjord Hotel et reisemål som garanterer uforglemmelige opplevelser for alle gjester.